Locator Тернопіль Приватні клінікивулиця Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) Приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) Тернопіль

Приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі

1
  • Виасан

    вулиця Патріарха Йосифа Сліпого, тел. 0 (97) 378-46... показати
    вулиця Патріарха Йосифа Сліпого, 17, тел. +380(97)378-46-75 детальніше
    Приватні клініки Виасан знаходиться у Тернополі, вулиця Патріарха Йосифа Сліпого.

Коротко про приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі (Тернопільська)

На цій сторінці зібрані приватні клініки, розташовані на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі (Тернопільська). Locator відомо про одна приватні клініки поряд з цим місцем серед яких Виасан , який розташований на вул. Патріарха Йосифа Сліпого. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці приватні клініки.

  • Скільки Приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі?

    За даним Locator на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі ведуть діяльність 1 Приватні клініки.

  • Які Приватні клініки найкращі на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі?

    Locator радить відвідати насступні Приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі: Виасан.

  • Де знаходиться найближчі від мене Приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Приватні клініки, перейдіть на сторінку Приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі?

    Ціни на послуги Приватні клініки залежать від конкретної послуги і Приватні клініки. Locator.ua дає можливість всім Приватні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Приватні клініки.

  • Послугами яких Приватні клініки на вулиці Патріарха Йосифа Сліпого (бывш. Кардинала Слипого) у Тернополі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Приватні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Виасан.

  • Як зв'язатись з цими Приватні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Приватні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Приватні клініки у Тернополі