Locator Тернопіль Швидка медична допомогавулиця Госпітальна Швидка медична допомога на вулиці Госпітальна Тернопіль

Швидка медична допомога на вулиці Госпітальна у Тернополі

1
  • Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1

    вулиця Госпітальна, тел. 0 (35) 225-26... показати
    вулиця Госпітальна, 2, тел. +380(35)225-26-76 детальніше
    Швидка медична допомога Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1 знаходиться у Тернополі, вулиця Госпітальна. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про швидка медична допомога на вулиці Госпітальна у Тернополі (Тернопільська)

На цій сторінці зібрані швидка медична допомога, розташовані на вулиці Госпітальна у Тернополі (Тернопільська). Locator відомо про одна швидка медична допомога поряд з цим місцем серед яких Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1 , який розташований на вул. Госпітальна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці швидка медична допомога.

  • Скільки Швидка медична допомога на вулиці Госпітальна у Тернополі?

    За даним Locator на вулиці Госпітальна у Тернополі ведуть діяльність 1 Швидка медична допомога.

  • Які Швидка медична допомога найкращі на вулиці Госпітальна у Тернополі?

    Locator радить відвідати насступні Швидка медична допомога на вулиці Госпітальна у Тернополі: Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1.

  • Де знаходиться найближчі від мене Швидка медична допомога на вулиці Госпітальна у Тернополі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Швидка медична допомога, перейдіть на сторінку Швидка медична допомога на вулиці Госпітальна у Тернополі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Швидка медична допомога на вулиці Госпітальна у Тернополі?

    Ціни на послуги Швидка медична допомога залежать від конкретної послуги і Швидка медична допомога. Locator.ua дає можливість всім Швидка медична допомога вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Швидка медична допомога.

  • Послугами яких Швидка медична допомога на вулиці Госпітальна у Тернополі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Швидка медична допомога, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1.

  • Як зв'язатись з цими Швидка медична допомога?

    Контакти для зв'язку з цими Швидка медична допомога ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Швидка медична допомога у Тернополі