Locator Тернопіль Лікарні для дорослихвулиця Госпітальна Лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна Тернопіль

Лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна у Тернополі

1
  • Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1

    вулиця Госпітальна, тел. 0 (35) 225-26... показати
    вулиця Госпітальна, 2, тел. +380(35)225-26-76 детальніше
    Лікарні для дорослих Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1 знаходиться у Тернополі, вулиця Госпітальна. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна у Тернополі (Тернопільська)

На цій сторінці зібрані лікарні для дорослих, розташовані на вулиці Госпітальна у Тернополі (Тернопільська). Locator відомо про одна лікарні для дорослих поряд з цим місцем серед яких Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1 , який розташований на вул. Госпітальна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці лікарні для дорослих.

  • Скільки Лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна у Тернополі?

    За даним Locator на вулиці Госпітальна у Тернополі ведуть діяльність 1 Лікарні для дорослих.

  • Які Лікарні для дорослих найкращі на вулиці Госпітальна у Тернополі?

    Locator радить відвідати насступні Лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна у Тернополі: Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1.

  • Де знаходиться найближчі від мене Лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна у Тернополі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Лікарні для дорослих, перейдіть на сторінку Лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна у Тернополі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна у Тернополі?

    Ціни на послуги Лікарні для дорослих залежать від конкретної послуги і Лікарні для дорослих. Locator.ua дає можливість всім Лікарні для дорослих вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Лікарні для дорослих.

  • Послугами яких Лікарні для дорослих на вулиці Госпітальна у Тернополі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Лікарні для дорослих, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Тернопольская коммунальная городская больница скорой помощи № 1.

  • Як зв'язатись з цими Лікарні для дорослих?

    Контакти для зв'язку з цими Лікарні для дорослих ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Лікарні для дорослих у Тернополі