Locator Тернопіль Спортивні школивулиця Митрополита Андрея Шептицького Спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького Тернопіль

Спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі

1
  • Комунальний заклад Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту

    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, тел. 0 (35) 252-65... показати
    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 26, тел. +380(35)252-65-92 детальніше
    Спортивні школи Комунальний заклад Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту знаходиться у Тернополі, вулиця Митрополита Андрея Шептицького. Сьогодні ця...

Коротко про спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі (Тернопільська)

На цій сторінці зібрані спортивні школи, розташовані на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі (Тернопільська). Locator відомо про одна спортивні школи поряд з цим місцем серед яких Комунальний заклад Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту , який розташований на вул. Митрополита Андрея Шептицького. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні школи.

  • Скільки Спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі?

    За даним Locator на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі ведуть діяльність 1 Спортивні школи.

  • Які Спортивні школи найкращі на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі: Комунальний заклад Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні школи, перейдіть на сторінку Спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі?

    Ціни на послуги Спортивні школи залежать від конкретної послуги і Спортивні школи. Locator.ua дає можливість всім Спортивні школи вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні школи.

  • Послугами яких Спортивні школи на вулиці Митрополита Андрея Шептицького у Тернополі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні школи, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Комунальний заклад Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні школи?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні школи ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні школи у Тернополі