Locator Тернопіль Ветеринарні клінікивулиця Леся Курбаса Ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса Тернопіль

Ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса у Тернополі

1
  • Ветеринарна клініка Кіт&Пес

    вулиця Леся Курбаса, тел. 0 (97) 015-12... показати
    вулиця Леся Курбаса, 5, тел. +380(97)015-12-20 детальніше
    "Кіт&Пес" - ветеринарна клініка надає широкий спектр ветеринарних послуг та допоможе вашому улюбленцю бути здоровим та активним: -профілактичний огляд; -стерилізація; -вакцинація; -лікування ;...

Коротко про ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса у Тернополі (Тернопільська)

На цій сторінці зібрані ветеринарні клініки, розташовані на вулиці Леся Курбаса у Тернополі (Тернопільська). Locator відомо про одна ветеринарні клініки поряд з цим місцем серед яких Ветеринарна клініка Кіт&Пес , який розташований на вул. Леся Курбаса. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці ветеринарні клініки.

  • Скільки Ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса у Тернополі?

    За даним Locator на вулиці Леся Курбаса у Тернополі ведуть діяльність 1 Ветеринарні клініки.

  • Які Ветеринарні клініки найкращі на вулиці Леся Курбаса у Тернополі?

    Locator радить відвідати насступні Ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса у Тернополі: Ветеринарна клініка Кіт&Пес.

  • Де знаходиться найближчі від мене Ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса у Тернополі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Ветеринарні клініки, перейдіть на сторінку Ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса у Тернополі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса у Тернополі?

    Ціни на послуги Ветеринарні клініки залежать від конкретної послуги і Ветеринарні клініки. Locator.ua дає можливість всім Ветеринарні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Ветеринарні клініки.

  • Послугами яких Ветеринарні клініки на вулиці Леся Курбаса у Тернополі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Ветеринарні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ветеринарна клініка Кіт&Пес.

  • Як зв'язатись з цими Ветеринарні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Ветеринарні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Ветеринарні клініки у Тернополі

Більше популярних послуг у рубриці:

консультація ветеринара, ветеринар-стоматолог, продаж зоотоварів, ветеринар-хірург, готель для котів, кесарів розтин кішкам, кастрація кота, обробка від паразитів, Вакцинація кішок Фелоцел-4+ Defensor, видалення молочних зубів у цуценят, Вакцинація собак Nobivak DHPPI + LR, усипляння тварин, вакцинація тварин, видалення молочних зубів у котят, стаціонар кішка, дрібна собака за добу, вакцинація Нобівак Tricat, стерилізація кішки, чіпування, вакцинація кішок Фелоцел-4, видалення новоутворень шкіри тваринам, первинний огляд ветеринаром, готель для тварин, кастрація/стерилізація тварин, ветеринарія, видалення зубів котам, видалення зубів тваринам, ветеринар-дерматолог/аллерголог, стрижка пазурів собакам, ветеринарний лікар